Flipped Classroom voor ROC Mondriaan

ROC Mondriaan – School voor Administratie neemt deel aan het NPDL (New Pedagogies for Deep Learning) traject. Wereldwijd werken scholen en organisaties hier aan mee. In Nederland zijn behalve de scholen nog een aantal partners betrokken, waaronder ThiemeMeulenhoff, Microsoft en Windesheim.

Op de NPDL-studiedag werd onder meer inspiratie opgedaan met ICT-didactiek en daarvoor verzorgde ICT bij de les compacte workshops Flipping the classroom. In 30 minuten maakten de deelnemers kennis met het concept, voorbeelden uit de praktijk, en zijn er in korte tijd een aantal video’s gemaakt.

Door grote interactiviteit en betrokkenheid van de deelnemers kwamen uiteenlopende vragen aan bod. Hierdoor zijn voor verschillende niveaus praktische toepassingen besproken.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden voor een workshop op maat over Flipping the classroom of een ander interessant onderwerp.