Workshop stichting NOB

Jaarlijks heeft Stichting NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland) een bijscholingsweek. Op 13 juli heb ik een workshop ‘Flipping the classroom en OneNote’ verzorgd aan docenten die Nederlandse taal en cultuur geven aan leerlingen in het buitenland.

De workshop had als doel om laagdrempelig aan de slag te gaan met Flipping the classroom, en een aantal concrete hulpmiddelen aan te reiken waarmee we dit gratis kunnen doen. OneNote is een programma waarmee je fantastisch kunt samenwerken, ook over grote afstand, en daardoor ontzettend praktisch om leerlingen thuis verder te laten werken aan wat in de les behandeld is.

OneNote is als download en app voor elk platform te vinden en kan ook volledig online gebruikt worden. Kijk op www.onenote.com voor meer info.

Wil je als school ook ‘iets’ met Flipping the classroom doen maar heb je geen idee waar te beginnen? Na deze workshop kun je direct aan de slag met inspiratie, tools en ideeën! Stuur me een mail voor een workshop op maat.